Checklista för dig som beställt en bildekor av oss

Så roligt att du kontaktat oss för en fordonsdekor! Vi förstår om du är ivrig och helst vill att vi börjar stripa på en gång, men innan vi kan gå vidare så behöver vi ha underlag från dig. Följ checklistan nedan och mejla allt till din kontakt hos oss, så är vi snart igång med din bildekor.

Verkar det omständligt? Boka in en tid med oss och kom förbi med bilen så hjälper vi dig gärna!

 

 

1. Skriv ner fordonets registreringsnummer

Till de flesta bilar finns ritningar att få fram, vilket hjälper oss att få rätt storlek på dekoren. För att få fram rätt ritning för just din bil så behöver vi ha ditt registreringsnummer.

2. Fota på din bil från alla sidor

Utöver registreringsnumret behöver vi också ha foton på din bil från alla sidor: framifrån, från höger, bakifrån och från vänster. Detta behöver vi för att få fram information om bilens utseende, t.ex. plastlister och blindfönster, som inte registreringsnumret kan ge oss. Håll kameran i 90 grader mot bilen när du fotar, alltså rakt framifrån, rakt från höger o.s.v.

3. Ta referensmått

För att säkerställa att den ritning vi fått fram stämmer så behöver vi även ha ett referensmått från varje sida av bilen. T.ex. så kan du mäta bredden på förar- och passagerardörren precis under handtaget, bakrutans eller bakdörrarnas bredd på bredaste stället, och avståndet mellan framlysena på smalaste stället.

4. Beskriv hur dekoren ska se ut

Oavsett om du vet precis hur du vill ha din dekor eller om du bara har en början till en idé så skickar du de tankar du har till oss. Du får såklart ett korrektur från oss på designen som du får godkänna innan vi börjar producera din dekor.

5. Bifoga logotyper

Om din bil ska dekoreras med din företagslogga så behöver vi även ha den från dig. Det är viktigt att loggan är i vektoriserat format, t.ex. eps. Om du inte har någon vektoriserad version av din logga så kan vi hjälpa dig med det, skicka oss i så fall så högupplösta filer som möjligt på din logotyp.

6. Deadline?

Har du något datum då dekoren måste vara klar? Meddela oss (i god tid)!