Vad tycker våra kunder?

Vi vet att det finns många anledningar att anlita oss för att få dig och ditt företag att synas bättre. Vi vet också att vi kan rabbla på hur länge som helst och kanske ändå inte övertyga dig, därför låter vi några av våra kunder berätta för dig varför de har valt just Dekalbolaget.

En partner för positiv förändring

Metso Outotec

”Vi har under många år haft ett gott samarbete med Dekalbolaget. De hjälper oss med allt från små dekaler, stora och små skyltar, och nu senast var de med hela vägen när vi skulle ta fram en ny lunchmatsal för vår personal. Det utmynnade i en superfräck fondtapetvägg i form av ett över 100 år gammalt foto, taget på samma plats som den nya matsalen. De gjorde också jättecoola stora tavlor som sattes upp snyggt med distanser längs en hel vägg, föreställande våra gamla maskiner och personal från förr bland annat.

Jag kan verkligen rekommendera andra att samarbeta med Dekalbolaget. Där får du alltid ett superproffsigt bemötande, god kvalitet på både material och utförande samt inte minst ett bra bollplank för att spåna fram bra idéer.”

Anna Gillerblad, Site Administration, Metso Ouotec

De bygger din dröm

Skantzen bygg

”Ända sedan vi startade vårt företag har vi jobbat extremt tajt med Dekalbolaget med allt som rör marknadsföring och kommunikation.

Utmärkande för dem är deras aldrig sinande engagemang i vårt varumärke. De har dessutom en enorm bredd i sitt utbud. Det har gjort att vi har samlat allt på ett och samma ställe, hos ett företag som kan vår marknadsföring bättre än vi själva gör. Det gör att vi kan fokusera på vår huvudverksamhet.

Dekalbolaget förstår oss. Alltid. Rekommenderas varmt alla dagar i veckan.”

Peter Grbic, ägare Skantzen Bygg

Någonstans att äta och umgås

Gillet6 och Café Jernvägen

Vi använder Dekalbolaget till nästan all vår marknadsföring: Formgivning och tryck av menyer, hemsidor, arbetskläder mm mm.

De är alltid snabba att svara och leverera. Och snyggt blir det också!

Sofie, Kalle och Niklas på Gillet6 och Café Jernvägen

Marknadsföringskonsult

Superserben

”Jag samarbetar med Dekalbolaget en hel del. Främst gällande fönsterdekorer som t.ex. oneway, solfilm, frostat men även gällande vårt favoritmaterial inom skyltar, imagebond.

Erik som är min kontaktperson adderar alltid sina goda idéer utifrån mina tankar. Ofta tar Jenny vid och formger med den äran.
Det funkar otroligt bra och Jenny har alltid en mycket god förståelse och idéer på hur uppdraget kan yttra sig i en säljande layout.

Det sitter aldrig fast med Dekalbolaget och produktionen görs med stor omsorg och med alltid gott resultat.

Det märks att de anställda tycker om och brinner för vad de arbetar med, vi alltid får det lilla extra i våra förehavanden med Dekalbolaget. Att det är en trevlig drös människor också gör ju såklart ingenting heller.

Rekommenderas starkt!”

Dejan Jecic, Superserben AB – Hallstahammar

ÖVERTYGAD?

Vi hittar speciallösningar på det mesta. Dra ett mail eller ring så tar vi fram en skräddarsydd offert efter dina önskemål.