Din bästa medhjälpare

När det gäller lösningar för att få ditt företag att synas bättre är Dekalbolaget en riktig Gott & Blandat-påse. Vi är en reklam- och webbyrå med eget tryckeri, som folierar bilar, tillverkar dekaler, och sätter skyltar där det behövs. Och där det inte behövs skyltar hittar vi andra kreativa lösningar.

Oss hittar du i Sala, redo att hjälpa dig med det mesta (allt som finns här i alla fall, och lite till). Du behöver inte ha en färdig lösning utan kom med en tanke så ser vi vad vi hittar på. Vi presenterar sen en lösning för dig, utan för mycket tekniskt mumbo-jumbo som ändå ingen begriper. När du är nöjd med vårt förslag sköter vi resten så att du kan ägna dig åt roligare saker (inte för att vi tror att något kan vara roligare än det vi gör).

Korta fakta

  • Grundades 2003
  • Årets Entreprenör 2017 på Silverglans
  • Nominerad till Årets företag 2017 på Silverglans.
  • Nominerad till Årets företag 2016 på Silverglans.
  • Nominerad till Årets företag 2014 på Silverglans.
  • Bidragit till att Sala kommun blev årets tillväxtkommun 2016 genom vår ökade omsättning, överskott, samt ökade personalstyrka.

Vad tycker andra

Vad tycker våra kunder? Vi vet att det finns många anledningar att anlita oss för att få dig och ditt företag att synas bättre. Vi vet också att vi kan rabbla på hur länge som helst och kanske ändå inte övertyga dig, därför låter vi några av våra kunder berätta för dig varför de har…

Reklamprylar

REKLAMPRYLAR Reklamprylar, give-aways, presentreklam - kärt barn har som bekant många namn. Oavsett vad du kallar det så är en gåva ofta en uppskattad gest. Det är därför mycket god (både bildligt och bokstavligt talat) idé att skicka med en godispåse i paketet till kunden. Eller varför inte ge bort en vattenflaska till medarbetarna som…

Formulärtest

Hej å välkommen