Din bästa medhjälpare

När det gäller lösningar för att få ditt företag att synas bättre är Dekalbolaget en riktig Gott & Blandat-påse. Vi är en reklam- och webbyrå med eget tryckeri, som folierar bilar, tillverkar dekaler, och sätter skyltar där det behövs. Och där det inte behövs skyltar hittar vi andra kreativa lösningar.

Oss hittar du i Sala, redo att hjälpa dig med det mesta (allt som finns här i alla fall, och lite till). Du behöver inte ha en färdig lösning utan kom med en tanke så ser vi vad vi hittar på. Vi presenterar sen en lösning för dig, utan för mycket tekniskt mumbo-jumbo som ändå ingen begriper. När du är nöjd med vårt förslag sköter vi resten så att du kan ägna dig åt roligare saker (inte för att vi tror att något kan vara roligare än det vi gör).

Korta fakta

  • Grundades 2003
  • Årets Entreprenör 2017 på Silverglans
  • Nominerad till Årets företag 2017 på Silverglans.
  • Nominerad till Årets företag 2016 på Silverglans.
  • Nominerad till Årets företag 2014 på Silverglans.
  • Bidragit till att Sala kommun blev årets tillväxtkommun 2016 genom vår ökade omsättning, överskott, samt ökade personalstyrka.

Produkter

Pjoduktej

Logotyper

LOGOTYP OCH GRAFISK PROFIL Ditt varumärke är unikt. Det ska framgå i all marknadsföring du gör (en bildekor är också marknadsföring, eller hur?). En logotyp är den naturliga starten. Den är dock kansk inte så lätt att få till. Den ska ju faktiskt fungera på så skilda sammanhang som ovan nämnda bil, i en tidningsannons,…

Fönsterdekor

FÖNSTERDEKOR Oj! Inom fönsterdekor finns det så mycket kul att göra! Du kan till exempel sätta en enkel dekal på rutan, eller täcka hela fönstret med ett printat budskap som du ser igenom inifrån men inte utifrån. Har du kanske problem med gassande sol på sommaren? Sätt solfilm på söderfönstren så ska du se att…