5 alternativ till visitkort

Dekalbolagets utskott för utvärdering av kreativa alternativ till visitkort avlägger härmed följande rapport.

Det är ju inte jättespännande att få en lite knölig papperslapp med ett namn, en e-postadress och ett telefonnummer på (om inte lappen kommer från den där snyggingen du spanat på länge). Det finns betydligt roligare sätt att föra över kontaktinformation till din kund. Här listar vi 5 sätt. Du kan förstås beställa allt hos oss. Vad väntar du på?

1. GODIS!


Say no more! Självklar etta på listan. Alla vill ha en sockerkick och dessutom minns man bättre om man är lite piggare. Du kan trycka dina kontaktuppgifter på t.ex tuggummiförpackningar, tablettaskar eller aluminiumburkar.

2. Pennor

Inte lika goda att äta som godis (källa: artikelförfattarens 2-åriga dotter) men används kanske desto längre. Satsa på en kvalitetspenna, den har större chans att bli sparad.

3. Give-aways

Här finns det många roliga och minnesvärda saker att ge bort. Några exempel: Frisbees, isskrapor, vattenflaskor, disktrasor och kapsylöppnare. Ger du bort bumeranger har de dock en tendens att komma i retur.

4. Varuprover med tryck eller dekal på

Säljer du plåt? Låt oss trycka dina uppgifter på små prover av plåten. Säljer du tapet? Samma sak! På glasrutor sätter du förstås en liten dekal i hörnet.

5. Spelifiering

Låt dina kunder lösa ett pussel eller spela ett enkelt mobilspel för att komma fram till dina kontaktuppgifter. Tips för att undvika förbannade kunder: Se till att kontaktuppgifterna även är lätt åtkomliga, för de icke-spelvana :).

42. En keps!

Brodera in dina kontaktuppgifter på en keps och ge bort. Du kommer att bli ihågkommen länge.

 

Som du ser finns det gott om sätt att bli ihågkommen på. Kom gärna med dina egna idéer eller tankar så förverkligar vi dem.