Om Dekalbolaget

om

Dekalbolagets tjänster och produkter ska hjälpa dig som företagare att få in fler kunder, göra ett bättre intryck, jobba effektivare och dessutom göra jobbet i skönare och bättre kläder. Bland annat.

Fokusera på det du brinner för och låt oss ta hand om layouten på företagssfoldern. Anlita oss för att se till att hemsidan är i bästa skick. Vänd dig till Dekalbolaget när nya bilen behöver en ny dekor eller öppettiderna på dörren ska uppdateras.

Kort sagt, har du ett problem som gäller synlighet på något vis, ring oss! 0224-192 50. Det finns förmodligen en hel del saker du har tänkt att göra ”sen”. Vi kan göra dem nu åt dig istället. Det har vi gjort i många år nu och med många glada kunder i bagaget och dessutom några fina formella meriter, vad sägs om följande:

  • Årets Entreprenör 2017 på Silverglans
  • Nominerad till Årets företag 2017 på Silverglans.
  • Nominerad till Årets företag 2016 på Silverglans.
  • Nominerad till Årets företag 2014 på Silverglans.
  • Bidragit till att Sala kommun blev årets tillväxtkommun 2016 genom vår ökade omsättning, överskott, samt ökade personalstyrka.

Idag är vi 7 medarbetare som brinner för att lösa dina problem. Välkommen in!

Liten historia

Dekalbolaget grundades 2003, men det hela började långt tidigare. I slutet av åttiotalet började Pekka tillverka och montera dekaler, då helt manuellt med skalpell och mallar. På den här tiden var Pekka anställd som textare på Sala Kaross och ganska snart investerades det i en skärplotter av modell mindre, vilket underlättade produktionen något oerhört.
1994 tog han steget att starta en enskild firma, med säte kvar i Sala Kaross lokaler. Firman hette Pekkas Art & Text.
Under många år var det lastbilsbranschen som var så gott som ensam kund, men fler och fler ”småjobb” trillade in.
Sedan grundandet av Dekalbolaget har utvecklingen tagit fart. 2013 tog Sebastian Niemi-Carlsson över företaget. Nya maskiner och fler anställda har satt snurr på verksamheten.

2015 köpte Dekalbolaget reklambyrån Allprint Reklam AB och erbjuder numera en komplett lösning för att du ska synas.