Ofodrade jackor från ProJob

Midjejacka med fluorescerande tyg samt reflex över axlarna för ökad synbarhet. Förböjda ärmar för ökad komfort. Bröstfickor, på höger sida ficka för pennor och verktyg samt telefonficka som försluts med kardborre. ID-kortshållare kommer med jackan. På vänster sida en stor ficka för dokument. Sidfickor med dragkedja. Rymliga innerfickor. Förlängd i rygg. Reflexpipings i nederkant och runt ärmarna för ökad synbarhet. Reglerbar midja med snodd samt reglerbara ärmslut med kardborre. Innertyget är öppningsbart för att underlätta tryck och brodyr.

Ofodrad jacka, S

665 kr inkl. moms

Ofodrad jacka, M

665 kr inkl. moms

Ofodrad jacka, L

665 kr inkl. moms

Ofodrad jacka, XL

665 kr inkl. moms

Ofodrad jacka, XXL

665 kr inkl. moms

Ofodrad jacka, 3XL

665 kr inkl. moms

Saker du kanske vill ha svar på?

Du betalar med kort eller swish via Kwikk. Supersmidigt!

Absolut! Skriv i meddelandefältet när du beställer hur du vill ha din jacka tryckt så kontaktar vi dig. Extra kostnader kan tillkomma, speciellt om du inte har transfertryck hos oss sedan tidigare.

Fraktkostnad: 224 kr inkl moms. (skickas till ombud för Postnord)

Du kan även hämta hos oss på Dekalbolaget på Hyttvägen 14 i Sala, måndag-fredag 7-16, fredagar 7-14. Har du valt ”hämtas” som fraktalternativ får du ett e-postmeddelande när din beställning finns att hämta.

Normal leveranstid: 2 arbetsdagar. Om du vill ha din jacka tryckt kan det ta lägre tid.

1. Betalning. Betalning ska vara oss tillhanda innan varan skickas.

2. Ångerrätt. Du har ångerrätt på köpt keps enligt distanshandelslagen. Kontakta gustaf@dekalbolaget.se.

3. Personuppgifter. I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.